Prelucrare poze

La o selectie din pozele pe care le oferim , vom face o prelucrare suplimentara cu ajutorul softurilor Adobe Lightroom si Adobe Photoshop incat sa vedeti niste diferente spectaculoase, oferindu-va atat varianta originala cat si cea prelucrata.

Pentru ca o prelucrare de felul acesta este destul de sofisticata si necesita timp, in limita bugetului alocat fiecarui pachet si timpului disponibil, vom oferi un numar limitat de poze , suplimentare fata de cele originale cu prelucrari de acest fel.

Acest lucru nu inseamna ca nu vom prelucra toate imaginile cu ajutorul softurilor Lightroom si/sau Photoshop incat sa aiba corectii de expunere, contrast si balans de alb si alte efecte cum ar fi miniatura, sepia , vignetare etc. asa cum sunt detaliate in fiecare pachet de pe site.

Trebuie sa tineti cont si de faptul ca nu toate pozele se preteaza la genul acesta de modificari, in special cele care sunt facute in natura. In viziunea noastra, rezultatul finit dupa prelucrare trebuie sa isi mentina gradul de autenticitate fata de varianta originala.

Mai jos vedeti diferentele.

Inainte